Vezi toate articolele

Colecţia AIMEE - pentru mămici care alăptează

%%HTML_BLOGARTICLETITLE%%

Rochii mamă-fiică pentru BOTEZ

 

Prevăzute cu fermoare scunse, delicat montate în cusăturile de sân, rochiile din Colecţia Aimee oferă comoditate şi flexibilitate mamei care alăptează.

 

 

Alăptatul în public, dar mai ales la un eveniment important precum botezul copilului, este deseori resimţit de mama ca un factor de stres. Când copilul plânge şi nimic nu îl mai linişteşte, ultimul lucru de care are nevoie tânăra mămică este să caute un loc ferit de ochii celorlalţi pentru a alăpta.

 

Colecţia de rochii pentru botez suprinde prin eleganta dantelei şi comoditatea alăptatului, aspect oferit de fermoarele montate pe bustul rochiei. Fermoarele sunt delicate şi puţin vizibile.

 

 

“Acum 6 ani, la botezul Evei Nicole, m-am ascuns în clopotniţă pentru a alăpta. Eva urlase ca din gură de şarpe întreaga ceremonie şi abia aşteptam să o pot linişti. Purtam o rochie care avea brătele închise cu nasture, special pentru a alăpta uşor, dar chiar şi aşa, m-am simţit stingher să mă dezgolesc în curtea bisericii” (Luiza Willems, designerul Family Fashion)

 

Nevoia de a alăpta este firească pe timpul petrecerii de botez. Dorinţa de a veni în ajutorul mămicilor care alăpteaza, preocuparea pentru a păstra eleganţa şi delicateţea unei rochii de botez, au stat la baza Colectiei de rochii mamă-fiica Aimee.

 

 

Colecţia propune 2 culori delicate: ivore şi roz prăfuit pentru a sublinia aţât gingăşia momentului, dar şi ca o propunere pentru mamele care aleg să sărbătorească nunta şi botezul în aceeaşi zi.

 

 

Adaugă comentariu

Cod de securitate
    Nici un comentariu pănă acum